''По пътя на съкровищата'' в Националнен природонаучен музей и сп. Знание

''По пътя на съкровищата'' в Националнен природонаучен музей и сп. Знание

От: 08.06.2019 До: 09.06.2019
Списание ВВС ЗНАНИЕ със съдействието на Българската минно-геоложка камара и Националния природонаучен музей при БАН Ви канят на събитието ''По пътя на съкровищата''!

8-9 юни
Вход свободен!

''По пътя на съкровищата'' е игра, която ще направи посещението Ви в Националния природонаучен музей още по-забавно и интересно. Всеки посетител ще получи карта със специален маршрут, който ще го преведе през цялата експозиция на музея, за да открие и научи интересни и любопитни факти, свързани с експонатите. Всеки участник в играта, който попълни правилно картата, ще получи супер награди от списание ВВС Знание и Българската минно-геоложка камара.

Ако обичате истории с пирати и искате да видите кои стоки са привличали пиратите, какви заплахи са ги дебнели в моретата и кои са били помощниците им, заповядайте на 8-9 юни в Националния природонаучен музей. Представителите на списание ВВС Знание и Българската минно-геоложка камара ще ви посрещнат в централното фоайе и ще помогнат, ако имате въпроси.

Национален природонаучен музей - БАН, бул. „Цар Освободител” № 1

Очакваме ви!
Контакти
events@s-media.bg
Телефон: 0894 727187

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ