„SMART GROWTH“

„SMART GROWTH“

От: 14.03.2019 До: 14.03.2019
Списание Икономист има удоволствието да Ви покани да присъствате на първата конференция на списанието за малък и среден бизнес „SMART GROWTH“, която ще се проведе на 14 март 2019 г., четвъртък, от 9:30 часа в хотел „Hilton“, зала „Мусала“ в град София.

За разлика от богатия календар на събития, насочени към стартъпите, в предприемаческата екосистема в България са малко форумите, на които се обсъждат предизвикателствата пред разрастването на малките и средни компании.

Целта на дискусията, която организира „Икономист“, е да покаже на малките и средни фирми възможностите, които предоставят в този процес технологичният, финансовият и консултантският сектор.

Дискусията ще се концентрира в три основни панела:

Управленски предизвикателства в процеса на растежа - пазарна стратегия, прогнозно бюджетиране, управление на екипа, възможности за менторство;

Инструменти за растеж и финансиране - възможностите на финансовите инструменти по европейските програми чрез механизмите на Фонда на фондовете; изискванията и опциите на търговските банки, както и варианти за интернационализиране на бизнес контактите; добри бизнес практики;

Технологии в услуга на растежа – облачни услуги, ERP решения, дигитален маркетинг, добри бизнес практики.

На конференцията ще разберете за възможностите, които предоставя в подкрепа на развиващите се компании Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия в България, както и за новите инструменти за финансиране, предлагани от Фонда на фондовете.

Основни корпоративни партньори и участници са ОББ и „Виваком“, които ще споделят опита с работата си с малки и средни фирми и възможностите, които предоставят.

Сред лекторите и модераторите в панелните дискусии са представители на PWC, „Телелинк“, Българската банка за развитие.

Своят практически опит в процеса на разрастване в отделните панели ще споделят и мениджъри на средни и малки български и международни компании.

Конференцията на „Икономист“ се организира и с подкрепата на менторските бизнес мрежи The Management Board и Endeavor.

Цени на билети за участие:
1 бр 80 лв без ДДС
2 бр до 5бр по 70 лв без ДДС
5 бр до 10бр по 60 лв без ДДС
Над 10 бр по 50 лв без ДДС