''Бизнесът и регионите''
Светла Костадинова
Светла Костадинова
Светла Костадинова е изпълнителен директор на Института за пазарна икономика (ИПИ) - първият икономически мозъчен тръст в България, създаден през 1993 г. Има магистърска степен по финанси и от 2007 г. ръководи екипа на ИПИ в усилията за повече лична свобода, ненамеса на държавата в стопанския живот и върховенство на закона. ИПИ има съществен принос в реформи на публични политики, който се изразява в изготвяне на аналитични материали, застъпничество за реформи, образоване на широката публика, формиране на коалиции в защита на конкретни реформи, спиране на вредни законодателни инициативи, наблюдение на работата на изпълнителната и законодателната власт, участие в работни групи, сътрудничество с медии.

През 2012 г. г-жа Костадинова попада сред топ 30 на най-влиятелните жени в България според в. Капитал, а през 2015 г. е сред 20-те най-влиятелни жени на сп. Форбс България.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ