''Бизнесът и регионите''
Ирена Цакова
Ирена Цакова
Ирена Цакова е магистър по Инженерна химия и Екологичен мониторинг, контрол и здраве. Започва професионалното си развитие в отдел „Опазване на околната среда" в Кремиковци и продължава да надгражда опита си в добивната и преработвателна индустрия в рудник „Челопеч“ от 1999 г.

Ирена се усъвършенства професионално и израства в йерархията на канадската Дънди Прешъс Металс, която чрез българските си дружества разработва подземния рудник „Челопеч“ и откритият „Ада тепе“ в Крумовград.

С опита си на еколог, ръководител на екип по здраве, безопасност и връзки с обществеността и оперативен директор Ирена познава организационния процес в дълбочина. Отличните комуникативни способности, чувствителността към осигуряване на баланс между интересите на различни заинтересовани страни и фокусът върху постигането на цели й дават предимство в решаването на сложните казуси по осъществяването на проекта на компанията в Крумовград - първият рудник за последните 40 години.

Ирена е избрана за една от стоте най-вдъхновяващи жени в световната минна индустрия за 2015 г.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ