''Бизнесът и регионите''
Калин Каменов
Калин Каменов
Калин Каменов е роден във Враца на 19 юли, 1980 г. Възпитаник е на Югозападния университет ”Неофит Рилски” в Благоевград, специалност Право. През 2013 г. завършва Българско училище за политика „Димитър Паница“ към Нов български университет. Участник в десетки обучения и конференции на тема правата на децата, социални политики, психология, доброволчество, младежки политики и други.

В последните години е съпредседател на Национален център за безопасен интернет, национален кореспондент към Съвета на Европа по Програма „Да изградим Европа за и с децата”, а също така и член на комитета по наблюдение към ОПРЧР. До есента на 2013 г. е председател на обществения съвет към „Фонд за лечение на деца”. В периода 2010-2012 г. е заместник-председател на Държавната агенция за закрила на детето. От 2012 до 2013 г. е председател на Държавната агенция за закрила на детето. Експерт е по младежки политики в 42-ото народно събрание.

През 2014 година Калин Каменов заема поста заместник-министър на младежта и спорта. От 10.11.2015 г. е кмет на Община Враца. 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ