''Бизнесът и регионите''
Румен Цонев
Румен Цонев
Румен Цонев е главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп, член на Съвета на директорите на КЦМ 2000 АД, както и председател на Надзорния съвет на КЦМ АД. Той има богат опит в сферата на цветната металургия. Под негово ръководство през годините се изпълняват едни от най-големите проекти на холдинга. Румен Цонев работи активно за внедряване на най-високи технологии в металургичния сектор, отчитайки най-добър икономически и социален резултат. Той е член на Управителния
съвет на Българската асоциация на металургичната индустрия (БАМИ); Международната цинкова асоциация; Консултативната комисия по индустрия към Международната група по оловото и цинка към ООН и други. Носител е на много награди и призове от различни сфери – икономически, дарителски, екологични и други. Сред тях са награда „Мистър Икономика – категория „Индустрия“ 2014 г., награда „Пловдив“ 2016 г. и награда за устойчиво развитие в категория „Компания с най-добри екологични и социални практики“ на Европейската банка за възстановяване и развитие“ 2016 г.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ