-MODA |S Media

MODA

moda-covers

Списание MODA e изцяло българското издание в портфолиото на медийната група. С двадесет годишната си история на българския пазар, то е и най-старото модно списание у нас. МODA e платформа за модни и артистични герои от съвременността, притежава способността да улавя в движение актуалните новости в света на модата, да създава тенденции, да лансира имена, лица и истории и да коментира най-важното, което се случва в световните модни столици.

MODA е списание за съвременната жена със среден и висок социален статус, потребител на качествени стоки, маркови дрехи, маркова козметика, дизайнерска мода. Това са дами, които държат на личния си имидж, ползват кредитни карти, имат депозити, имат отношение към продуктите за интериорно обзавеждане. Читателките на списание MODA се интересуват от екзотични дестинации и пътуване в чужбина, от концерти на световни звезди.

Социални Медии

Почитателите на Фейсбук страницата на списанието научават първи актуалните модни тенденции. Страницата дава възможност за обмяна на опит и коментари, като уважава мнението на всеки един фен.


За списанието

Стартиране:

Май 1999
ЧАСТ ОТ ПОРТФОЛИОТО НА S MEDIA AD ОТ ЮНИ 2012

Тираж: 

9,000

Периодичност: 

месечно

Корична цена: 

4.99 лв.

Връзки


  Facebook

Петя ЧолаковаPetya Cholakova

Започнала като изкуствовед със специален интерес към византийското изкуство, Петя Чолакова работи в Националната художествена галерия няколко години. След което взима решение да промени професионалния си път и прави голяма крачка към света на модата. Факт е, че изкуството е тясно свързано с модата, и подобна промяна в кариерата е логичен избор за някого , който иска да създава красота. След дълги години работа на свободна практика Петя Чолакова намира своето постоянно място в редакцията на любимото си списание MODA.