-ИКОНОМИСТ |S Media

ИКОНОМИСТ

Най-авторитетното бизнес издание в България

Икономист е най-новото попълнение в семейството на S Media АД. Economist. Всеки петък на страниците на изданието ще може да се намерят ексклузивни материали от The Economist, но така също и актуално българско съдържание подготвено в духа и традициите на британското списание. Във всеки брой Икономист на ще откриете мненията на водещи икономически, финансови и политически анализитори от България и чужбина. Уникалната смес от оригинално съдържание от The Economist и авторските материали на българския екип прави новото списание единствено по рода си в България. На практика всички важни международни и вътрешни процеси са обяснени на едно място. Това е мястото, което не оставя нито един отговор без въпрос – сп. Икономист с ексклузивно съдържание от The Economist.

Социални Медии

Следете Интернет и Фейсбук страницата на Икономист, защото невинаги чакаме до петък, за да предложим оригиналното си съдържание. Освен подбрани материали от текущия брой на списанието се качват ежедневно и най-важните новини от България и света в областта на политиката, икономиката, финансите, културата и спорта.


За списанието

Стартиране:

Януари 2016 г.

Тираж:

10 000 броя

Периодичност:

седмично

Корична цена:

2.99 лв.

Връзки


Website

Facebook

 


Касиков Красимира Георгиева
, главен редактор

Красимира Георгиева е журналист от 24 години, като почти 20 от тях е в необятното поле на бизнес журналистиката. Била е заместник-главен редактор на вестниците “Дневник”, “Сега” и “Труд”, както и в екипа основатели и няколко години заместник-главен редактор на един от първите информационно-аналитични сайтове в България, “Медияпул”. Убедена е, че качествената журналистика не е мисия невъзможна в България и доказателство за това е сп. ИКОНОМИСТ.