-GLAMOUR |S Media

GLAMOUR

glamour-covers

Винаги на гребена на вълната

Всеки месец списанието запознава с последните тенденции, съчетани с по-достъпни предложения, както и всички най-актуални съставки, необходими за перфектния външен вид. GLAMOUR дава открити и практични съвети за отношенията с мъжете, здравето и поддържането на фигурата, кариерата, финансите и успеха.


За списанието

Стартира:

Юни 2009
ЧАСТ ОТ ПОРТФОЛИОТО НА S MEDIA AD ОТ МАРТ 2013

Тираж: 

24,000

Периодичност: 

месечно

Корична цена: 

3.49 лв.

Връзки


  Facebook

Ani_Mladenova

Ани Младенова

Ани Младенова е главен редактор на българския GLAMOUR от старта на списанието през юни 2009 г. Завършила е “Английска филология” в СУ “Климент Охридски”. Кариерата й като журналист започва още в студентските години, в отдел “Общество” на вестник “Капитал”. Работата си в седмичника съчетава с редакторска позиция в изданието за вино и гурме култура “Бакхус”, където се влюбва в списанията. Напуска в края на 2003 г. като отговорен редактор, за да лансира българската версия на Cosmopolitan.

Ани Младенова ръководи списанието в най-силните му години, когато то се налага като пазарен лидер с безпрецедентен тираж. В началото на 2009 г., в търсене на нови предизвикателства, приема поста главен редактор на GLAMOUR и твърди, че е открила истинското си призвание в пресъздаването на уникалната формула, съчетаваща силен моден сегмент с полезни съвети за младите жени. Днес GLAMOUR е списание №1 за дамите между 18 и 35 години у нас.

Ани Младенова живее в София с дългогодишния си приятел и сина им, Александър.