Лов на съкровища в Мол Марково тепе

Сп. ВВС ЗНАНИЕ е водещо научнопопулярно издание с фокус както върху световните научни резултати, така и върху приноса на българските специалисти. Аудиторията му е разпределена сред читатели от големите градове с доходи над средното за страната и с интерес към иновациите, технологиите и природата.
На 15 и 16 септември 2018 година списанието организира в Мол Марково Тепе в град Пловдив събитието „Лов на съкровища с ВВС ЗНАНИЕ
В продължение на един уикенд всички деца и техните родители заедно ще могат да се впуснат в лов на съкровища в сградата на търговския център. С помощта на специална „Изследователска карта“, разработена от ВВС ЗНАНИЕ, децата ще имат възможност да се запознаят с някои от най-интересните животни на планетата и с техният хабитат под формата на игра, както и с някои от най- интересните камъни и минерали.
За да успеят, ще трябва да следват посочения в картата маршрут, като отговарят на поставените въпроси, и така да се превърнат в истински откриватели. В крайна сметка, сред игри и приключение, децата ще открият, че най-голямото съкровище е знанието.
Всеки посетител получава карта на входа на Мол Марково Тепе и има колкото време пожелае, за
да извърши пътешествието.
Наградата ще има за всеки, успешно преминал по маршрута на изследователската карта

Коментирай

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*