Кулинарно събитие с участието на главни готвачи и сладкари на водещи хотели и заведения с презентационно готвене на ястия по подбрани от GoodFood рецепти

GoodFood e списание не само за кулинарни идеи и рецепти, то създава цялостна концепция за връзката между храната, традициите, новаторството и здравословното хранене.

На страниците му се публикуват рецепти с максимално точни пропорции, до една тествани от екипа, идеи за нови продукти, начини и техники за съчетаването на различни съставки. GoodFood Фиеста не е просто готвене на живо.

Това събитие представя по атрактивен начин най-различни рецепти от списание BBC GoodFood България и показва, че е лесно да бъдат приготвени у дома. В специално обособена зона главни готвачи и сладкари от водещи хотели и ресторанти ще изнесат истински урок по подготовка и приготвяне на ястията, като обръщат внимание на здравословните храни и кулинарните техники.

За да бъде всичко още по-приятно, събитието има и водещ, който ще може да обясни по достъпен и забавен начин какво се случва в демонстрационната кухня.